Jeroen presenteert Bloed, Zweet en Tranen

29 november 2012, door trendwerk

Jeroen van der Boom gaat voor SBS 6 de nieuwe tv-show Bloed, Zweet en Tranen presenteren. In het voorjaar zal hij elke vrijdagavond te zien zijn met de talentenjacht voor volkszangers. Dat heeft de televisiezender dinsdagavond bekendgemaakt. De strijd naar de nieuwe volkszanger vindt plaats in competitieverband, waarbij André jr. en Roxeanne Hazes tegen elkaar strijden. Nu is bekend dat zij worden bijgestaan door zangers Danny de Munk en Gerard Joling.

Van der Boom rekent op succes. “Nederlandse muziek is een heel breed gebeuren en daar gaan wij ons steentje aan bijdragen. Daar hebben we heel veel zin in. Het team is leuk en André jr. en Roxeanne zijn fantastisch. Zij ademen ook muziek en zijn ermee opgegroeid.”

Roxeanne neemt haar nieuwe rol serieus. “Ik ga letten op de performance, zang, het verhaal achter iemand, noem het maar op. Kom ook niet als look-a-like. Nee!

Zij krijgt hulp van Gerard Joling. “Onze rol is niet zo dat je zegt dat je onderuit kan zitten. Maar het is leuk. Er zit een leuke wedstrijdformule in. Dat is voor ons heel gek, voor de kandidaten ook, maar ook voor de presentatoren en mensen thuis.

“Het is iets wat je nog niet hebt gezien op televisie.”