Jandino Asporaat vindt Doutzen Kroes dapper

8 oktober 2012, door trendwerk

Jandino Asporaat vindt het dapper dat Doutzen Kroes de uitnodiging heeft geaccepteerd om vrijdagavond het Gala van de Nederlandse Film te presenteren. Dat vertelt hij aan dagblad Metro. Kroes koos Asporaat als co-host. “Ik vind het zo stoer. Ze hoeft het niet te doen: er zijn namelijk meer mensen die hopen dat het fout gaat dan dat het goed gaat. In zo’n wereld leven wij nou eenmaal. En toch heeft ze zoiets van: ik wil groeien in wat ik doe, dus doet ze het. Het is een wijf met ballen.”

Net als het topmodel, heeft ook de cabaretier er veel zin in. “We hebben afgesproken veel lol te maken. Ook al valt er een van ons van de trap, we gaan er keihard om lachen.”

De twee kennen elkaar al een beetje. “Ik had haar ontmoet tijdens een feestje in New York waar haar man Sunnery James samen met Ryan Marciano draaide. Doutzen stapte op me af en zei dat ze het top vond wat ik doe.”

Ik kon alleen maar zeggen: blablablabla. Ik kwam niet uit mijn woorden, want ik vond het zo gaaf dat ze naar me toe kwam. Het leuke aan haar is dat ze heel nuchter en grappig is. Ze is one of the guys.”