Jan Smit volgend jaar weer naar Songfestival

20 mei 2011, door trendwerk

(Novum) – Jan Smit is van plan volgend jaar weer naar het Eurovisie Songfestival te gaan. Het bekritiseren van de verschillende deelnemers is zo goed bevallen, dat de Volendammer naar het Azerbeidjaanse Bakoe af wil reizen.

Smit maakte dit jaar zijn debuut als Songfestivalcommentator en dat is de zanger en de TROS goed bevallen. "We zijn heel erg tevreden over hem", vertelt een woordvoerder van de grootste familie van Nederland. "Ook Smits prestaties nemen we mee in de evaluatie en de plannen voor volgend jaar. Bedenk ook dat Jan ruimte moet hebben in zijn agenda."

Jans agenda vormt geen enkel probleem, laat zijn manager Aloys Buys weten aan Novum Nieuws. "Ja, we zijn het van plan. Zijn agenda is nog leeg." Welke artiest volgend jaar voor Nederland meedoet is nog niet bekend. Jan Smit riep tijdens de uitzending dat Within Temptation een goede kanshebber zou zijn. De band liet weten niet van plan zijn mee te doen. De band Vangrail twitterde dat zij in 2012 naar het Songfestival gaan. De reactie van de Tros: "Wie? Vangrail? Zegt me niets!"