Jan Smit heeft hoge verwachtingen 3JS

3 mei 2011, door trendwerk

Novum) – Jan Smit verwacht dat zijn collega's van de 3JS hoge ogen zullen gooien tijdens het Eurovisie Songfestival. De Volendamse zanger is ervan overtuigd dat zijn dorpsgenoten met Never Alone met een goed liedje op de bühne staan.

"Minimaal winnen", zegt Smit lachend tegen Novum Nieuws. "Je moet altijd uitgaan van het hoogst haalbare." Ook als Smit met een vakkundig oog naar de inzending van de 3JS kijkt, schat hij de kansen hoog in. "Het is een hele goede popsong, het ligt lekker in het gehoor en heeft een pakkende tekst. Kat in het bakkie."

"En die stem van Jan, als je daarmee het publiek niet voor je wint, dan weet ik het ook niet meer", zegt Monique Smit. Ook Nick en Simon zijn te spreken over de inzending. "Ik vind het liedje gewoon heel goed. Ik ben fan van het nummer en dat is toch wel waar het om hoort te gaan", zegt Nick. Simon vindt het een slimme zet dat de 3JS het nummer hebben vertaald in het Engels.

Nick en Simon bekijken nog de mogelijkheden om naar Düsseldorf af te reizen om hun collega's bij te staan tijdens het Songfestival. Jan reist sowieso af naar Duitsland, omdat hij commentaar gaat geven voor de Nederlandse televisiekijkers. De 3JS staan op 12 mei in de halve finale van het Songfestival.