Jack Spijkerman wil minimaal miljoen kijkers

7 januari 2013, door trendwerk

Jack Spijkerman wil dat de terugkeer van zijn programma Wat Vindt Nederland vanavond minimaal een miljoen kijkers oplevert. Dat vertelt de presentator op Radio 538. Spijkerman heeft in elk geval een mooie lead-in gekregen van RTL 4, want hij staat direct na de tv-première van de Gooische Vrouwen-film. “Dit programma scoort zo tussen de 1 en 1,3 miljoen kijkers. Het begint om kwart over tien, om half elf begint het voetbal, dus als we dat scoren op dat tijdstip, ben ik uitermate tevreden.

Wat Vindt Nederland is compleet vernieuwd, met onder meer Jojanneke van den Berge in de nieuwe opstelling. “Er is een totaal nieuw decor gebouwd en er zijn allemaal nieuwe mensen.

Ook nieuw zijn teamcaptains Veldhuis & Kemper. “We hebben in december een aantal keer om de tafel gezeten en erg gelachen met die jongens. We hebben er zin in. Er zijn ook weer veel leuke onderwerpen.

Zowel Nederland 1, RTL 4 als SBS 6 starten zaterdag met een nieuwe programmering. Zo beginnen op Nederland 1 Animal Crackers en De Beste Zangers van Nederland en op SBS 6 Sterren Dansen op het IJs en De Grote Vakantie Show.