Dit jaar ‘nog meer talent’ in NPO 1-show Jij&Ik

15 juni 2017, door Otto de Vries

Marco Borsato en Tooske Ragas brengen vanavond de tweede editie van de tv-show Jij&Ik op de buis bij NPO 1. Net als vorig jaar staan ook nu weer kinderen centraal die samen met hun vader of moeder een bekende hit zingen. Dat heeft de EO laten weten. De ouder-kindkoppels zingen de sterren van de hemel voor het goede doel, namelijk War Child. “Nieuw dit jaar is de hulp van drie bekende Best Friends: Angela Groothuizen, Victor Reinier en Shaker (Nicholas Singer).

Dit drietal heeft samen met het presentatieduo uit de vele inzendingen de duo’s geselecteerd die live gaan zingen tijdens Jij&Ik. In de aanloop naar de show begeleiden zij de kinderen en hun ouders op het gebied van zang, performance en dans.

Volgens Ragas zijn de kandidaten zeer talentvol: “Dit jaar zijn we overdonderd door nog meer talent. En wat is die dynamiek tussen ouder en kind toch leuk om te zien!

En Borsato: “Met Jij&Ik laat War Child zien hoe belangrijk de band tussen ouders en kinderen is, voor iedereen en in het bijzonder voor alle kinderen en ouders in oorlog.

Verschillende artiesten verlenen hun medewerking aan de live tv-show. Zo treedt Fais, bekend van de grote hits ‘Hey’ en ‘Used to have it all’, samen op met Michaela DePrince, tweede soliste bij Het Nationale Ballet en War Child-