Ilse zou als Voice-kandidaat kiezen voor Sanne Hans

3 september 2015, door Otto de Vries

Als Ilse DeLange als kandidaat mee zou doen aan het komende seizoen van The Voice of Holland, dan zou ze kiezen voor coach Sanne Hans (Miss Montreal). Dat heeft ze laten weten op 100% NL. Aan het nieuwe seizoen doen naast Sanne Hans ook Ali B, Anouk en Marco Borsato mee als coach. “Zoals ze er nu zitten? Dan zou ik voor Sanne gaan, voor Miss Montreal. Ze is singer-songwriter, speelt gitaar. Dat spreekt me heel erg aan“, aldus DeLange, die uit de jury van The Voice is gestapt.

De nieuwe Voice-serie gaat over een paar weken in première. “Ik heb nog niets gezien, maar ben natuurlijk wel benieuwd.”

DeLange blijft wel te zien in The Voice Kids. “Dat is beter te combineren met al onze avonturen met The Common Linnets. We gaan ook op tour en dat had anders niet gekund. We gaan vanaf november langs alle clubs in Nederland. We komen overal.”

Ook laat ze zich nog uit over wie ze graag op het Eurovisie Songfestival zou zien. “Ik zou Dotan te gek vinden, omdat het anders is. Je hebt iets nodig wat een contrast maakt.”

Mediacourant: