Ilse DeLange weet meer over vierde The Voice-coach

25 maart 2013, door trendwerk

Ilse DeLange weet al wie de tweede nieuwe coach in The Voice of Holland wordt. Dat suggereerde ze zondagavond in Carlo & Irene: Life 4 You. In eerste instantie zei DeLange niets te weten van de tweede nieuwe naam, maar toen Irene Moors vroeg of ze dat niet wilde weten voor ze een contract tekende, viel ze door de mand. “O, wat gemeen! Ja, dat wilde ik wel ja! Shit, nu heb ik mezelf verpraat. Ik ga niets meer zeggen nu! Ik weet niets over een lid! Ik ben hier heel slecht in“, lachte ze.

Het nieuws over de komst van DeLange sijpelde vorige week maandag naar buiten, maar werd vrijdag pas definitief. “Het kwam afgelopen maandag al halfbakken naar buiten, maar toen was het nog niet helemaal definitief rond. Dat was best wel een beetje raar.

Op welke stoel zij gaat zitten in The Voice, is nog niet duidelijk. “Ik weet niet welke stoel ik in toebedeeld krijg, of ik die in de hoek of in het midden krijg.

The Voice keert in het najaar terug op RTL 4 met twee nieuwe coaches, nu Nick & Simon en Roel van Velzen de show hebben verlaten.