Ik Hou van Holland weer best bekeken

9 mei 2011, door trendwerk

(Novum) – Linda de Mol blijft hoge ogen gooien met Ik Hou van Holland. De spelshow was zaterdagavond met ruim 1,9 miljoen kijkers opnieuw het best bekeken programma van de avond, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Het Achtuurjournaal staat tweede met ruim 1,4 miljoen kijkers en voor de komische show Echt Waar bleven ruim 1,2 miljoen mensen thuis. Linda's andere programma, de comedy Iedereen Is Gek Op Jack, was goed voor ruim 1,1 miljoen kijkers.

Comedy Live, het BNN-programma dat is geïnspireerd op de Amerikaanse sketchshow Saturday Night Live, moest het zaterdag doen met 363 duizend kijkers. De show, een initiatief van Jan Jaap van der Wal, ging twee weken geleden van start met 509 duizend kijkers.

De finale van De Beste Zangers van Nederland werd door 687 duizend mensen bekeken. Het was daarmee de slechtst bekeken aflevering van het afgelopen seizoen, meldt Mediacourant. Anita Meyer werd door haar collega's verkozen als winnares. Ze versloeg onder anderen Glennis Grace, Do en Xander de Buisonjé.