Hypnoseshow SBS 6 zweverig gezellig

15 oktober 2012, door trendwerk

Rick Brandsteder verwacht dat de nieuwe SBS 6-show Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben veel kijkers zal aanspreken. Dat zegt hij in Mikro Gids. De show is een belangrijk onderdeel van de nieuwe SBS 6-zaterdag. “Ik denk dat het voor de kijker verrassend is wat er allemaal kan gebeuren onder hypnose. Daarnaast zijn er de vrienden van de BN’er, de presentatie van Do en het gegeven dat mijn vader en ik het tegen elkaar opnemen. Al met al een leuke mix“, denkt hij.

In de show worden bekende Nederlanders onder hypnose gebracht. Ze worden in uiteenlopende situaties gebracht en een vriendenpanel moet raden hoe hij of zij reageert. “Door iemand onder hypnose te brengen, zie je de persoon op zijn puurst. Het wordt zweverig gezellig en soms een beetje spooky.”

Veel BN’ers waren volgens Brandsteder geïnteresseerd. “Het aanbod was behoorlijk groot. Alleen niet iedereen is geschikt voor hypnose; je moet je eraan durven overgeven. Dat is eerst getest en daarbij viel de helft van de kandidaten al af.”

Maar er bleef alsnog een leuk rijtje aan bekende Nederlanders over. Zo doen Patty Brard, Mari van de Ven, Leontien van Moorsel en Catherine Keyl mee.”