Holland’s Next Top Model straks minder gescript

26 juni 2017, door Otto de Vries

Holland’s Next Top Model moet in het tiende seizoen een stuk natuurlijker overkomen. Er wordt straks niet meer gewerkt met een enorme stapel scripts. Dat heeft de nieuwe presentatrice Anna Nooshin gezegd voor de camera van RTL Boulevard. Het tiende seizoen van Holland’s Next Top Model zit niet alleen vol met nieuwe gezichten, óók mogen er nu jongens meedoen en verandert de look and feel van de show. “Ik denk dat we dit seizoen heel erg willen dat het wat natuurlijker is“, zegt ze.

De RTL 5-show moet meer naturel, vindt Nooshin. “Dat we gewoon niet echt werken met scripts, maar dat het heel erg is wat je op dat moment voelt. Dat is voor mij wel heel lekker. Het is ook heel eng hoor, eerlijk, het is vooral heel spannend.”

Een blikvanger in de jury is de Amerikaanse Nigel Barker. Hij zegt: “Ik heb zeventien seizoenen America’s Next Top Model gedaan. Ik heb allerlei verschillende soorten kandidaten gezien. Ik heb ook vaak in Nederland gewerkt en weet dat hier geweldige topmodellen vandaan komen, zoals deze schoonheid hier. Ik kan bijna niet jureren, want ik word verblind door haar.”

Stylist JeanPaul Paula zit ook in de jury en is vooral trots op het multiculturele karakter van de nieuwe jury. “Dat ik hier mag zitten met deze multiculturele jury maakt mij heel erg gelukkig. Om op deze manier Holland’s Next Top Model naar een nieuw niveau te brengen, vind ik heel erg fijn.”

Tot slot zit Kim Feenstra in de jury. Een bijzonder moment voor haar: “Voor mij is het dit jaar exact tien jaar geleden dat ik het tweede seizoen heb gewonnen.

Holland’s Next Top Model is komend najaar te zien op RTL 5.

 

Bron Mediacourant.