Holland’s Got Talent krijgt voor het eerst een vierkoppige jury

16 november 2015, door Otto de Vries

Holland’s Got Talent krijgt voor het eerst een vierkoppige jury. In het achtste seizoen nemen Angela Groothuizen,Chantal Janzen, Dan Karaty en Gordon plaats achter de jurytafel. Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt. Holland’s Got Talent, dat in het voorjaar terugkeert op tv, heeft op de toevoeging van Groothuizen na dezelfde jury als in het zesde en zevende seizoen. “Ik heb een contract bij RTL en ze vinden dat ik het nog steeds heel leuk doe als jurylid bij HGT. Ik heb zoiets: is goed“, aldus Gordon.

Gordon twijfelde eerder nog over zijn deelname aan de show en dat doet hij eigenlijk nog steeds. “Ik weet niet of ik nog heel veel kan toevoegen na alles wat ik al gezegd heb op tv als jurylid“, zegt hij bij RTL Boulevard.

Marco Borsato is gestopt bij The Voice. Ik denk dat het komt doordat je na vijf jaar denkt: wat moet ik nou nog zeggen tegen die mensen? Maar ik blijf inventief, je moet jezelf opnieuw blijven uitvinden.

De Holland’s Got Talent-jury bestond van seizoen drie tot en met vijf uit Dan Karaty, Gordon en Patricia Paay.

In de eerste twee seizoenen, die te zien waren op SBS 6, zaten Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday in de jury.

Mediacourant: