Gouden Televizier-Ring Gala in HMH sfeervoller’

27 september 2016, door Otto de Vries

Art Rooijakkers en Jan Smit denken dat het Gouden Televizier-Ring Gala sfeervoller wordt nu het tv-feest verhuist van het Amsterdamse theater Carré naar de Amsterdamse concertzaal Heineken Music Hall. Dat zeiden ze maandagavond in RTL Boulevard. Het televisiegala wordt een stuk grootster op de nieuwe locatie. “Ik denk persoonlijk dat het iets sfeervoller wordt. Er komen ook mensen die gewoon kaarten kunnen kopen. Er komt publiek bij, waardoor je echt een show krijgt“, zegt Smit.

Rooijakkers staat dit jaar voor het eerst aan de zijde van Smit. “In Carré was gewoon geen plek voor televisiekijker en nu in de HMH wel. Het is een televisiepublieksprijs, dus het is ook wel logisch om daar kijkers bij te hebben.

Volgens mij, wat Jan zegt, komt dat de sfeer van het programma ten goede. Er zullen fans van de programma’s bij zijn. Daar kijk ik wel naar uit.

Hoe de rolverdeling tussen Smit en Rooijakkers wordt? “Ik heb het al twee keer gedaan, dus je moet wel onderaan beginnen, Art.

Voor de aanwezige televisiemakers zal het even wennen zijn dat ze na het gala niet direct kunnen doorrollen naar het feestgedruis in de Amsterdamse binnenstad. Theater Carré is twee straten verwijderd van het uitgaanshart van de hoofdstad.

 

Bron: mediacourant.