Gordon ziet samenwerking met Chantal wel zitten

16 november 2015, door Otto de Vries

Gordon ziet een tv-samenwerking met Chantal Janzen wel zitten. Dat heeft de RTL 4-presentator laten weten op Radio 538. De twee tv-sterren hadden donderdagavond de grootste lol in het tv-programma Chantal Blijft Slapen. “Het zou leuk zijn, het zou heel leuk zijn. We hebben natuurlijk Beat The Best gepresenteerd een aantal jaar geleden en toen was er al bij RTL sprake van een samenwerking, maar we hebben alle twee zulke drukke carrières“, aldus de zanger en presentator.

Toch is er wel animo voor, denkt Gordon. “Nu bleek wel weer gisteren uit de reacties op internet en Twitter dat mensen roepen: ‘Jullie moeten samen iets doen!’

Maar Gordon vormt nog altijd een tv-duo met Gerard Joling. “Maar Gerard is ook echt oud aan het worden. We zijn nu bezig met de opnames van Geer en Goor. Ik heb een taart laten maken voor zijn zestigste verjaardag, ha ha. Je had zijn kop moeten zien.”

Overigens was Gordon donderdag óók een van de 1,8 miljoen kijkers van Chantal Blijft Slapen. “Ik zie altijd pas hoe erg het is als het op televisie is. Ik heb ook dat gemeentebord omver gereden. Daar krijg ik ook nog een hoop gezeik van.

Mediacourant: