Gordon werkt aan talkshow Gordon?s Gastfornuis

20 december 2011, door trendwerk

Gordon werkt aan een eigen talkshow met de werktitel Gordon’s Gastfornuis. Dat vertelde de zanger zondag in de tv-show Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors. Gordon’s Gastfornuis moet het gat opvullen dat Villa Felderhof heeft achtergelaten. “Het is een format dat ik heb geschreven en ik heel graag zou willen. Dan komen gasten à la Villa Felderhof lekker bij mij thuis om te slapen en eten. Gewoon gezellig en één keer per week. Daar zijn we nu naar aan het kijken.”
Het plan voor een dagelijkse talkshow heeft hij laten varen. “Er is in Nederland geen ruimte om een daily talkshow te maken à la Oprah Winfrey. Daar is ook geen geld voor, je hebt sponsors nodig. Een daily talkshow is bovendien een aanslag op je agenda. Met mijn huidige werkzaamheden voor LA The Voices is dat niet te doen.”

X Factor, waarin Gordon jurylid is, slaat komende lente een seizoen over. “Ik denk dat het een heel wijze beslissing is geweest om geen seizoen te doen, vanwege The Voice en The Voice Kids. Volgens mij is Nederland ook een beetje talentenmoe. Ik bedoel: je kunt de tv niet aanzetten of er is een talentenjacht. Je zit nu zelf in een programma met, ehh, zónder talent“, gierde hij tegen gastheer Boszhard.

Boszhard zit in de veel bekritiseerde talentenjacht Sunday Night Fever. “Ik kan nu hele nare opmerkingen gaan maken, maar ik slik dat allemaal in“, zei hij.