Gordon werkt aan eigen komedieserie

24 januari 2013, door trendwerk

Gordon is een eigen komedieserie voor televisie aan het ontwikkelen. Dat vertelt het RTL 4-gezicht woensdag in De Telegraaf. De entertainer verklapt geen enkel detail over de serie, maar wil slechts kwijt dat hij erg druk is. “Naast onze theatertour ben ik weer bezig met Hotter Than My Daughter. Daarbij begint X Factor weer, gevolgd door Holland’s Got Talent en ben ik nog bezig een eigen comedy te ontwikkelen. Echt, het is voor nu even goed zo“, zegt de nog altijd populaire Gordon.

Hotter Than My Daughter belooft volgens Gordon een pareltje te worden. “Echt, ik heb net met vrienden de eerste afleveringen gekeken… We zijn van de bank gerold van het lachen.

Al met al heeft Gordon naar eigen zeggen even geen tijd voor de liefde. Het kost hem te veel energie. “Iedere eerste date en iedere misstap wordt breed uitgemeten in de pers. Dat schrikt af hoor. Het kleeft gewoon aan mij.

Als de serie van Gordon doorgaat, treedt hij in de voetsporen van collega’s als Linda de Mol en Wendy van Dijk, die ook een eigen serie kregen.