Gordon vroeg De Mol om deelname Perfecte Plaatje

16 juni 2017, door Otto de Vries

Gordon heeft John de Mol persoonlijk gebeld om zijn deelname aan de RTL 4-show Het Perfecte Plaatje te regelen. Dat bekende de entertainer donderdagavond in RTL Late Night. Dat Gordon meedoet aan het tweede seizoen van de talentenjacht was al even duidelijk, maar donderdagavond werden ook alle overige kandidaten bekend. Het gaat om Estelle Cruijff, Isa Hoes, YouTube-ster Giel de Winter, Roel van Velzen en Tygo Gernandt. Van hen is Gordon de grootste ster.

Gordon zat vorig seizoen aan de buis gekluisterd bij Het Perfecte Plaatje. “Waar haal ik in godsnaam de tijd vandaan? Het erge is: ik heb John de Mol zelf gebeld van: ‘Ik wil meedoen.’ Ik vond het zo’n te gek nieuw programma. Ik heb elke week gekeken en ik zag jou winnen. Nu sta ik er zelf“, zei hij tegen Humberto Tan, de winnaar van het eerste seizoen.

Of hij nu ook al graag foto’s maakt? “Voornamelijk met mijn iPhone natuurlijk. Ik heb wel wat moeten bijleren. Maar het is zo ontzettend leuk. We hebben nu één opname gehad en het is te gek.”

De tweede serie is komend najaar te zien op RTL 4. “Voor het eerst sta ik zelf voor een jury en word ik zelf beoordeeld. Nou, dat is ehhh… Nee, hoor, dat kan ik wel aan.”

Vorig jaar deden Heleen van Royen, Humberto Tan, Kim Feenstra, Marco Borsato, Paulien Huizinga, Ruud Feltkamp en Winston Gerschtanowitz mee aan het programma.

Bron Mediacourant.