Gordon en Jamai herenigd na Waar Is Elvis-drama

10 februari 2017, door Otto de Vries

Acht jaar na het dramatisch floppen van hun RTL 4-show Waar Is Elvis?! gaan Gordon Heuckeroth en Jamai Loman weer een programma presenteren. Ze vormen het nieuwe presentatieduo van It Takes 2. Dat heeft RTL 4 laten weten. Heuckeroth presenteerde It Takes 2 voorheen met Chantal Janzen, maar zij heeft geen tijd meer. “Chantal en ik hebben het vorig jaar ontzettend leuk gehad en ik  zal haar zeker missen, maar met Jamai lijkt het me ook geweldig“, zegt Heuckeroth.

Loman denkt net als Heuckeroth dat het ‘echt lachen, gieren, brullen’ wordt. “Ik heb afgelopen jaar gekeken en was verbaasd over het zangtalent van sommige BN’ers. Ik ben echt heel benieuwd wie er dit jaar mee gaan doen en of ze kunnen zingen.

Terugblikkend op het Waar Is Elvis-drama zei Loman woensdagavond in RTL Boulevard: “Twee dagen voordat we op zender gingen, stierf Michael Jackson. Dus ja, dat kun je ook niet weten.

In dezelfde showrubriek reageerde Janzen als volgt op haar exit: “Ik ben kapot. Ik heb te veel met Gordon gewerkt. Erland, kan Jamai It Takes 2 niet doen? Ik ben helemaal lamgeslagen. Ik wil wel 20 procent van zijn gage.

It Takes 2 draait om bekende Nederlanders die een zangstrijd met elkaar aangaan. Ze worden begeleid door professionals Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon.

Het eerste seizoen van It Takes 2 was een groot succes, aldus RTL. “Bijna twee miljoen kijkers zagen Jan Versteegh in de finale winnen van de andere finalisten Marlijn Weerdenburg, Fatima Moreira de Melo en Jan Kooijman.

 

Bron: Media Courant.