Gordon blij met persoonlijk kijkcijferrecord: ‘Omg!’

25 april 2016, door Otto de Vries

Gordon heeft voor het eerst in zijn tv-carrière in één week tijd vier keer meer dan 1,5 miljoen kijkers gescoord. Dat laat de zanger weten op Facebook. Al de hele week hield Gordon zijn volgers uitgebreid op de hoogte over de kijkcijfers van zijn programma’s. Zowel Geer En Goor Zoeken Een Hobby, Holland’s Got Talent, It Takes 2 als Alles Mag Op Zaterdag trokken minstens 1,5 miljoen kijkers. “Omg omg omg!! Ik heb het record!! Jullie zijn te gek! Waanzinnig!! Kan het niet geloven! Whaaaaaaaaa.

Gordon is trots op zijn enorme succes op tv. “Wat een kijkcijfers weer! Wat mooi ook om met zulke mooie mensen samen die programma’s te maken! Bedankt Chantal, Angela Groothuizen, Dan Karaty, Johnny de Mol, Gerard Joling en Jandino! En al die geweldige mensen achter de schermen! Super gaaf!!! Samen hebben we dit voor elkaar gekregen. Nu maar eens genieten!!

Tot slot feliciteert Gordon ook nog Jan Versteegh, de BNN-presentator die zaterdag It Takes 2 won. “Je bent mijn special guest bij mijn twee concerten in november! Wauw! Wat een super aanwinst voor de Nederlandse muziek!

Angela Groothuizen, die jureert in zowel Holland’s Got Talent als It Takes 2, is ook blij met de kijkcijfers. “Nou… Best een goed weekend qua kijkcijfers! Twee keer op de eerste plek!

Overigens is Gordon slechts een onderdeel van het team in alle vier de programma’s. De laatste programma’s die hij solo deed, Goor Draait Door en Nooit Meer Naar Huis, scoorden ver onder de grens van 1,5 miljoen kijkers.

Mediacourant: