Glennis Grace kapot na overlijden Whitney Houston

13 februari 2012, door trendwerk

(Novum) – Glennis Grace is zeer aangeslagen door de dood van haar idool Whitney Houston. "Jezus jongens, ik ben er kapot van!", reageert de zangeres. "Misschien overdreven volgens anderen maar fuck that! Whitney Houston we will always love you!"

De zangeres twittert dat ze dankzij Houston beter is gaan zingen. "Door vroeger op mijn zolderkamertje keer op keer naar haar stem te luisteren, haar techniek te bestuderen en haar hoge noten proberen te halen werd ik alleen maar beter en beter."

Grace won in 1994 de Soundmixshow toen ze Whitney Houston imiteerde. "Ik ben nog nooit fan van iemand geweest, maar zij was 'the voice' van deze hele planeet."

Waylon stond twee jaar geleden in het voorprogramma van Houston tijdens een toer door het Verenigd Koninkrijk. "Whitney Houston… Niet compleet onverwacht maar toch eeuwig zonde", zegt de zanger via Twitter. "Een prachtige generatie is aan het uitsterven."

Ook onder meer bekende Nederlanders als Jim Bakkum, Katja Römer-Schuurman en Lieke van Lexmond staan stil bij het overlijden van Houston, die zaterdag werd gevonden in een hotelkamer in Los Angeles. "Dan ben je bloedmooi en de beste zangeres ter wereld, en toch doodongelukkig!", twittert cabaretier Jochem Myjer. "Ik begrijp er niks van."