Gigi Ravelli viel meteen voor vriend

20 juli 2011, door trendwerk

(Novum) – Gigi Ravelli wist na de eerste ontmoeting met haar vriend Rik al dat het goed zat tussen de twee. De GTST-actrice, die volgend jaar te zien is in de film Shouf Shouf Zombibi, trok na drie weken al bij hem in.

"We hebben elkaar ontmoet op het culturele festival De Parade", vertelt Gigi in Grazia. "Toen ik de volgende ochtend nog niets van hem had gehoord, heb ik hem zelf gebeld. Tegen het advies van mijn vriendinnen in. Ik dacht: doei, ik bel hem gewoon. Daar was hij heel blij mee, want hij zag er ook tegenop om nog langer te wachten omdat dat toevallig zo hoort."

Volgens de blondine hoef je in de liefde geen spelletjes te spelen. "Als een relatie goed zit, zit het goed. Als een man jou echt leuk vindt, dan gaat hij voor je. Schaamteloos. Zo niet, dan krijg je He's Just Not That Into You-taferelen."

Ravelli, die bijna twee jaar een relatie heeft met Rik, moet nog niet denken aan een huwelijk. "We zijn nu in een fase dat we vooral nog heel erg met elkaar aan het lachen zijn", legt ze uit. "Ik ben er nog niet aan toe om daar een etiket op te plakken."