Gigi Ravelli blij met terugkeer in GTST

5 november 2012, door trendwerk

Gigi Ravelli is blij dat ze na een maandenlange afwezigheid in verband met de flexwet, weer terug is in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat zei de actrice vrijdag in Boulevard. Haar personage Lorena is weer dagelijks te zien in de RTL 4-soap. “Ik ben heel blij dat ik weer terug ben bij Goede Tijden. The bitch is back, maar dan met heel veel geld. Dat is natuurlijk heerlijk, want ik ben een gold digger en dat hoef ik nu niet meer te zijn, want ik heb zelf heel veel miljoenen. Van een tante die ziek was.

Haar nieuwe financiële situatie betekent een impuls voor haar rol in de serie. “Nu ik heel veel geld heb als mijn personage Lorena, zijn er natuurlijk heel veel nieuwe plannen. Ware het niet dat Jack roet in het eten gooit, want die wil heel graag op wereldreis. De vraag is: gaat Lorena mee of niet? Volgende week is de ontknoping en krijgen we het te horen.

Tijdens haar break heeft Ravelli zich niet verveeld. Ze speelde in de film Verliefd op Ibiza. “Het eerste wat ik deed toen ik vrij was, was in het vliegtuig stappen naar Ibiza. Om een weekje van tevoren in te bruinen. Daarna zijn we gelijk begonnen met draaien. Daar heb ik vijf weken gezeten en daarna heb ik me volop gericht op Label 13, mijn kledinglijn. Eigenlijk vloog het gewoon voorbij.”

Voorlopig wil ze zich weer verliezen in GTST. “Laatst had ik het er met de regisseur over. Hij vroeg aan mij: ‘Vind je je rol nog leuk?’ Dus ik zei: ‘Ja, ik vind het nog steeds ontzettend leuk en heel uitdagend. Het blijft elke dag leuk om naar mijn werk te gaan.’ Hij zei: ‘Nou, dan is het toch goed.‘”