Gerard Joling ziet The Voice wel zitten

19 december 2012, door trendwerk

Gerard Joling zou het best leuk vinden om Nick & Simon te vervangen in The Voice of Holland. “Ik zou dat heel graag doen als mijn optreedschema het toelaat. Want het kost wel 45 opnamedagen“, weet de entertainer. Als producent John de Mol de dubbele stoel in stand wil houden, zou De Mol kunnen kiezen om Joling en Gordon te herenigen in de talentenjacht van RTL 4. “Samen met Gordon? Haha, nou dat wordt dan een heel duur programma!“, giert Joling in de krant.

Guus Meeuwis blijft achter zijn ‘nee’ staan. “Ik aarzel zelf nog zo vaak over hoe ik iets in de muziek moet aanpakken. Wie ben ik dan om anderen te gaan coachen? Het programma is gewoon niks voor mij.

Angela Groothuizen denkt niet dat ze op een terugkeer hoeft te rekenen. “Ik denk dat hij opnieuw een jong iemand in de jury moet zetten. Wat te denken van Kane-voorman Dinand Woesthoff?

Wie er wel voor openstaat, is Xander de Buisonjé, de ex van presentatrice Wendy van Dijk. “Een programma als The Voice zou me als een jas passen. Maar ik vrees dat het programma conflicteert met andee dingen die ik ga doen“, zegt hij in het AD.

En Caro Emerald? “Mijn inschatting of ze het leuk zou vinden, houd ik liever voor mezelf“, aldus haar manager.