Gerard Joling presenteert grote tv-show K3 Zoekt K3

17 juni 2015, door Otto de Vries

Gerard Joling gaat de groots opgezette show K3 Zoekt K3 presenteren voor SBS 6 en het Vlaamse VTM. Hij doet dat samen met de Vlaamse Niels Destadsbader. Dat heeft het tv-station laten weten. Joling, die in 2009 ook de door 2,5 miljoen Nederlanders bekeken finale van K2 Zoekt K3 presenteerde, heeft er zin in. “Het leuke van K3 zoekt K3 is dat de meiden die winnen meteen verzekerd zijn van een carrière in de spotlights met uitverkochte concerten, albums en films.

Waar in K2 Zoekt K3 één nieuw bandlid werd gezocht voor K3, en werd gevonden in Josje Huisman, wordt in K3 Zoekt K3 een volledig nieuwe bezetting gezocht.

Ik heb gezien hoe fantastisch dit voor Josje uit heeft gepakt dus ik kijk er erg naar uit om dit samen met mijn Belgische medepresentator Niels Destadsbader te presenteren”, aldus Joling.

Destadsbader (26) is in Vlaanderen bekend als acteur, zanger en presentator. Daarnaast is hij te zien als jurylid in Belgium’s Got Talent.

K3 is een van de meest succesvolle Nederlandstalige meidengroepen aller tijden met meer dan 5,5 miljoen verkochte albums, 2,3 miljoen bioscoopbezoekers en 2,2 miljoen concertbezoekers.

Mediacourant