Gerard Joling neemt opnieuw afscheid van coupe

8 juli 2011, door trendwerk

(Novum) – Gerard Joling neemt binnenkort voor de tweede keer afscheid van zijn lange manen. De zanger ondergaat weer een haartransplantatie en zal zijn haar afscheren, vertelde hij donderdagochtend op Radio 538. "Mijn kruintje wordt een beetje dun." Het is voor zover bekend de vijfde transplantatie voor Joling.

De transplantatie van Jolings haar staat gepland voor volgende week. "Dan heb ik vakantie, en die begint meteen goed met weer een haartransplantatie", vertelde de 51-jarige zanger. "Ik moet mijn kruintje op laten vullen, het wordt een beetje dun. Daarna heb ik toch zes weken vakantie, dus niemand hoeft er echt aan te wennen."

Gerard deed eind 2009 voor het eerst afstand van zijn wilde haren. Dat was bij zijn vierde haartransplantatie. "Op die manier kunnen ze beter bij de haarzakjes en meer worteltjes pakken. Het resultaat is gewoon beter."

Binnenkort loopt de zanger dus weer kaal over straat, maar hij stelt zijn fans donderdag al gerust. "Als iemand mij kaal ziet: er is helemaal niets aan de hand. Ik heb gewoon mijn kruintje laten vullen."