Gerard Joling hoopt op 1,1 miljoen kijkers

25 maart 2013, door trendwerk

Gerard Joling zou het geweldig vinden als SBS 6 met zijn nieuwe programma Bloed, Zweet en Tranen eindelijk weer eens meer dan een miljoen kijkers trekt. Dat vertelde de zanger vrijdagavond in De Wereld Draait Door. Als Bloed, Zweet en Tranen volgende week vrijdagavond aanslaat, zou het na Danni Lowinski het tweede succes in korte tijd zijn. “We zouden het liefst 1,1 miljoen willen hebben, maar ik denk dat we al blij moeten zijn met 700.000 kijkers op die avond“, geeft Joling aan.

Joling hoopt dat de kijker de talentenjacht voor volkszangers een kans geeft. “Het leuke van het programma is, is dat je de verhalen ervoor en erna ziet. Er zit ook ontzettend veel ellende ook in het programma. De mensen storten hun hart uit, waarom ze het zo graag willen.

Dat doet de opbouw van de shows goed, weet hij. “Van tevoren krijg je zo al een heel beeld van die mensen waarom ze willen zingen en dán begint het liedje. Het is echt de moeite waard om te kijken.”

Er zitten ook mensen bij met eigen nummers en eigen liedjes, vervolgt de zanger. “Dat is natuurlijk ook heel interessant. Het varieert van jong naar heel oud. Ik denk dat het ontzettend leuk amusement is om naar te kijken.”