Geraldine Kemper sluit Linda-achtige show niet uit

24 juli 2017, door Otto de Vries

Geraldine Kemper sluit niet uit dat ze ooit een Linda de Mol-achtige show gaat presenteren. Dat vertelt de BNN-ster in Veronica Magazine. Het belangrijkst vindt Kemper dat haar tv-werk afwisselend is. “Ik hou van afwisseling. Reisprogramma’s én studiowerk doen, bijvoorbeeld. Maar televisie maken in de studio is moeilijk; je moet improviseren en snel schakelen. Een grote show in een glitterjurk à la Linda de Mol? Nu nog niet, maar wie weet ooit. Ik neem graag uitdagingen aan.”

Kemper vertelde ooit dat ze bang is te worden vervangen door een nieuw talent met een leuk koppie. Die angst is er nog steeds. “De onzekerheid blijft, maar ik ben heel blij met waar ik nu ben. BNN luistert ook goed naar me en zoekt naar programma’s die bij me passen.

Reistelevisie is haar het meest dierbaar. “Ik zou diep ongelukkig worden als ik niet meer mag reizen. Ik moet weg kunnen. Een mens is volgens mij niet gemaakt om op één plek te blijven.”

Ik ben vooral dol op roadtrips: leven uit je tas, van de ene mooie plek naar de andere trekken. Dingen meemaken, inspirerende mensen ontmoeten. Dat maakt het leven waardevol.

Bron: Mediacourant.