Gefluister over vervolg op Sterren Springen

14 september 2012, door trendwerk

Het zou zomaar kunnen dat het veel bekeken vierdelige tv-evenement Sterren Springen op Zaterdag van Gerard Joling een vervolg krijgt op SBS 6. Dat vertelt zijn co-host Tess Milne vrijdag in Metro. De hoge kijkcijfers maken een vervolg waarschijnlijk. “Het wordt wel gefluisterd. Maar ik weet ook dat in de televisiewereld geldt: het is pas zeker als je er echt staat. Ik hoop het in ieder geval wel. Het lijkt mij waanzinnig om nog een seizoen te maken samen met Gerard“, zo laat ze weten.

Vier afleveringen is weinig voor een groots opgezette zaterdagavondshow. “Ja en nee. Het is jammer dat het voorbij is, maar het houdt de spanning er wel in. Een sprong duurt vrij kort en je wilt wel dat er een spanningsboog in blijft zitten dus het is logisch dat er maar vier afleveringen zijn.

Door het grote succes van Sterren Springen is Milne plotseling een bekendheid. “Ik word misschien iets meer aangesproken. En ik heb al in een vroeg stadium geleerd dat je jezelf nooit moet googlen. Ik merk vanzelf wel wat mensen van me vinden en of ik nog meer programma’s mag presenteren.

Milne geniet er in elk geval van. Zelfs toen het geluid afgelopen week wegviel tijdens de uitslag. “Nee, dat vind ik het allerleukste moment. Mijn bazen en de regisseurs stressen zich waarschijnlijk helemaal dood, maar ik vind het heerlijk. Dat is live televisie. Het kan mis gaan. Op een zieke manier hou ik wel van dat soort momenten.

Sterren Springen op Zaterdag beleeft zaterdag zijn finale op SBS 6.