Geert Hoes is goed bezig!

3 februari 2012, door trendwerk

Geert Hoes, bekend van gesponsorde tv-shows als 4Me en Lekker Weg Op Het Water, heeft een salaris dat ver boven het landelijk gemiddelde ligt. Dat vertelt de tv-persoonlijkheid in Weekend. De ex-soapie is er trots op. “Ik verdien, denk ik, wel iets meer dan drie ton per jaar. Ik heb mijn eigen productiemaatschappij, die loopt heel goed. We maken veel commercials, ik ben met programma’s bezig, ben zelf druk aan het presenteren én ik ben het gezicht van een welnesscentrum“, zegt hij.

Manuel Venderbos, presentator bij de EO, doet in dezelfde uitgave ook een boekje open over zijn inkomsten. “Ik verdien bij de EO nog niet de helft van wat Andries Knevel verdient. Hij krijgt de Balkenendenorm. Misschien komt dat voor mij zodra ik zijn leeftijd heb bereikt.”

Recentelijk onthulde ook Rick Nieman zijn salaris. “Ik verdien een uitstekend salaris. Ongeveer anderhalve ton. Daar ben ik zelf heel tevreden mee“, zei hij.

Topscorer in tv-land is Gerard Joling met een salaris van anderhalf miljoen euro per jaar bij SBS 6. Dat megacontract loopt in september af.