Froukje de Both alsnog met schoonfamilieshow

2 maart 2016, door Otto de Vries

Drie jaar geleden werd het aangekondigd als hét nieuwe prime time-programma van Winston Gerschtanowitz: de hulpshow Ben Ik Te Min?, waarin slechte verhoudingen met de schoonfamilie centraal staan. Een jaar later, in 2014, werd duidelijk dat de presentatie toch maar naar Froukje de Both ging. Maar het programma kwam er maar niet, volgens De Both omdat er geen kandidaten gevonden konden worden. Maar nu zijn de opnames dan eindelijk toch van start gegaan.

De opnames van het nieuwe RTL 4-programma zijn van start gegaan in de Amsterdamse Westerstraat. Ondertussen wordt er nog steeds gezocht naar kandidaten. “Voel jij je niet welkom binnen je schoonfamilie? Of botert het niet tussen jouw eigen familie en je partner (of de partner van je broer of zus)… waardoor er veel stress ontstaat? Samen met een professioneel team kan Froukje je helpen om de problemen op te lossen“, luidt de oproep.

Overigens is de programmatitel Ben Ik Te Min? ingeruild voor een andere. RTL 4 gaat de tv-reeks uitzenden als Schoonfamilie.

Schoonfamilie is de zoveelste RTL 4-titel in het genre hulptelevisie.

Mediacourant: