Froger gebruikt Bonje met de Buren bij opvoeding

8 november 2012, door trendwerk

(Novum) – Bonje met de Buren heeft invloed op het gezinsleven van Natasja Froger. De 47-jarige presentatrice gebruikt het tv-programma, waarin ze met John Williams burenruzies probeert op te lossen, bij de opvoeding van haar tienerzoons.

"Als je 15 en 17 bent, heb je dat relativeringsvermogen nog helemaal niet", zegt Natasja voor de camera van Novum Nieuws. "Dan roep ik: jongens, kijk naar Bonje. Daar heeft nooit de een helemaal gelijk en de ander helemaal ongelijk. Er zitten altijd twee kanten aan een verhaal, dus ik gebruik het graag."

De vrouw van René Froger ziet het programma als pedagogisch hulpstuk. "Dat is wel wat we horen in het land ook." Volgens Natasja zeggen mensen vaak dat de ruzies herkenbaar zijn. "Daarom is het fijn om naar te kijken, het is fijn om af en toe te voelen: we zijn niet de enigen die dit hebben."

Haar kinderen vinden het leuk wat hun moeder op tv doet, al willen ze niet dat Natasja te vaak weg is. "Want ik had dit voorjaar drie programma's tegelijk en toen was ik op een gegeven moment die mevrouw die op zondag het vlees sneed. Dat vinden ze dan niet leuk. Maar dat is niet vanwege de programma's."