Frans Bauer: What The Frans mogelijk naar Amerika

8 oktober 2015, door Otto de Vries

Frans Bauer is ongelooflijk trots op het succes dat zijn tv-show What The Frans boekt op de tv-beurs in Cannes. Dat zei hij woensdagavond in RTL Boulevard. What The Frans van producent David & Co, het bedrijf van onder meer Harry de Winter, is inmiddels verkocht aan acht Europese landen. “Ik hoorde net, vers van de pers, dat er zelfs aanvragen zijn uit Amerika. Dat is fantastisch leuk. Ik vind het hartstikke leuk. Dat het zo’n ongelooflijke vlucht neemt is echt fantastisch. Super leuk.

David & Co laat op de tv-beurs allerlei fragmenten zien van het NPO 1-programma met Bauer in de hoop dat tv-zenders van over de hele wereld toehappen. Bauer: “Ik zeg tegen Maris: ‘Ik ga internationaal!’”

Er is volgens de volkszanger veel blijdschap bij de makers. “Ik heb Harry gesproken, maar ook David. Ze zijn ongelooflijk trots. Heel veel mensen werken achter de schermen mee.”

Of er een tweede seizoen komt op NPO 1? “Ik heb geen idee. We zijn op dit moment nog hartstikke druk met de laatste uitzending van What The Frans en dan gaan we kijken of we nog een seizoen mogen maken.”

Je weet het maar nooit. Het is koffiedik kijken met het kabinet op dit moment.”

Mediacourant: