Frans Bauer maakt Irene Moors aan het huilen

16 augustus 2012, door trendwerk

Irene Moors hield het niet droog toen zij werd geïnterviewd door Frans Bauer in zijn TROS-show Bauer’s Zigeunernacht. Dat vertelt hij op 3FM. Bauer had tijdens de opnames een zeer persoonlijk gesprek met de RTL 4-presentatrice. “Zijn er dingen in jouw leven die je graag met je moeder had willen delen na haar dood?“, vroeg hij. Moors schoot gelijk vol. “Godsamme. Het schiet wel in een keer binnen ook. Als je er echt zo over gaat denken. Stom is dat toch. Sorry, even doorslikken.

Een bijzonder moment, vindt de volkszanger. “Of het een mooi moment is, weet ik niet. Ik vind het wel een heel bijzonder moment. Dat soort momenten hebben we ook gehad met een Emile Roemer, een Ali B of een Pia Douwes.

Het levert in elk geval spraakmakende tv op. “Het is niet verkeerd dat je daar naar op zoek bent in zo’n situatie, maar als het gebeurt, is het aan de ene kant wel heftig en aan de andere kant ook wel bijzonder dat het gebeurt.

Ik weet niet of ik een goede interviewer ben, maar het was wel heel bijzonder dat we toch een hoop mooie gesprekken hebben met bekende Nederlanders en sommige ook emotioneel.

Bauer’s Zigeunernacht begint donderdag om 20.30 uur op Nederland 1.