Finale The Voice Kids dit seizoen spannender

7 januari 2013, door trendwerk

Angela Groothuizen denkt dat de finale van The Voice Kids dit seizoen een stuk spannender zal zijn dan die van het vorige seizoen. Dat vertelt de tv-coach in Mikro Gids. Het huidige seizoen verschilt volgens haar sterk van het vorige. “Toen hadden we Fabienne; die was zo uitzonderlijk goed, dat we al vrij snel wisten dat zij zou winnen. De laatste zes liggen nu veel dichter bij elkaar. Het viel bij de eerste audities meteen op dat er dit keer ook veel talentvolle jongens tussen zaten.

The Voice Kids is ook nu weer een kijkcijferhit op de vrijdagavond van RTL 4. “Toen we net begonnen had iedereen er een mening over. Het kon niet, het was zielig voor die arme kinderen. Dit jaar was dat gevoel weg omdat iedereen heeft gezien hoe leuk en lief het was geworden.

Groothuizen vindt de formule nog altijd top, ook die van grote broer The Voice of Holland. “Ik ben nog steeds een groot fan. Tegelijkertijd vind ik het wel wat harder geworden met die cijferwaardering. In de kleine Voice komt de gezelligheid terug.

The Voice Kids is om 20.30 uur te zien op RTL 4.