Filemon Wesselink vindt zich niet te oud voor BNN

30 augustus 2011, door trendwerk

(Novum) – Filemon Wesselink gelooft niet dat hij al te oud is voor BNN. De 32-jarige presentator barst van de zelfkennis en heeft nog helemaal niet het idee dat hij de jongerenomroep ontgroeid is.

"Dat gevoel heb ik nog helemaal niet. Ik denk dat ik best wel jong van geest ben", zegt Filemon vrijdag in Spits. "Ik zie er ook niet echt oud uit." Filemon deinst er naar eigen zeggen ook niet voor terug om spannende onderwerpen op zich te nemen. "Als het leuke tv oplevert, dan doe ik het wel", mijmert hij.

Toch zou Filemon liever niet meer met Try Before You Die meedoen. De presentator denkt dat hij in zijn nieuwe programma nog genoeg spannende dingen gaat meemaken. "Het zijn een beetje dezelfde zaken als in mijn rubriek in de MaDiWoDoVrijdagshow, maar dit keer ga ik er iets dieper op in", onthult hij.

Zo dompelt Filemon zich onder in de BN'er-feestjes en gaat hij paardenmelken in Overijssel. "De week van Filemon, zeg maar. Zo gaat het waarschijnlijk ook heten." Wanneer het nieuwe programma op televisie komt, is nog niet bekend.