Filemon Wesselink vindt tv-show Paul veelbelovend

7 november 2011, door trendwerk

Filemon Wesselink vindt de nieuwe za- terdagavondshow Pau!l van zijn vroegere tv-collega Paul de Leeuw veelbelovend. Dat zegt de BNN-presentator in VARAgids. Ten tijde van het interview had Wesselink alleen de eerste aflevering gezien. “Ik heb stukken gezien, ik ga het nog terugkijken. Wat ik zag, vond ik erg leuk. Sfeervol. Het ziet er strak uit en ik moet weer erg om Paul lachen. Het blijft Paul de Leeuw, maar het is toch iets totaal nieuws. Paul hoort echt op de zaterdag“, zegt de BNN’er.
Hij keek niet met weemoed, vanwege het stoppen van de Madiwodovrijdagshow. “Nee. Ik leef gewoon heel erg met Paul mee. Ik heb de volgende morgen ook meteen met spanning de kijkcijfers bekeken. Net onder de miljoen: veelbelovend. Maar het blijft lastig te voorspellen of iets een succes wordt. Televisie is geen wetenschap. Wie had kunnen voorspellen dat Oh Oh Cherso zo’n hit zou worden?”

De presentator is blij dat hij niet meer in de studio zit. “Het is zwaar om zo’n programma te moeten dragen, zoals Paul dat doet. Ik ben daar minder geschikt voor en was blij dat ik me in zijn kielzog bevond.”