Fajah heeft geen spijt van tienermoedershow

25 maart 2013, door trendwerk

Fajah Lourens heeft geen spijt van haar deelname aan het tv-programma Vier Handen Op Een Buik, waarin BN’ers tienermoeders proberen te helpen. Dat vertelt de actrice in Televizier. De aflevering met Lourens liep dinsdag volledig uit de hand, omdat zij en tienermoeder Romana na een ruzie uit elkaar gingen. “Ik vind het jammer dat het zo is afgelopen, maar ik heb er geen spijt van. We hebben samen ook mooie dingen meegemaakt“, stelt ze. 

Hun afscheid was behoorlijk heftig. “We hebben een pittige ruzie gehad. Ze begon mij op een gegeven moment zelfs uit te schelden. Toen heb ik mijn stem verheven en wilde ze mij nooit meer zien. Ik laat me niet uitschelden door een meisje voor wie ik mijn best doe.

Lourens maakte de opnames niet af. “Het is eigenlijk pas een maand voor de bevalling misgegaan. Daarvóór klikte het wel tussen ons. Het komt heus wel goed met Romana. Ze is een meisje met pit, ik wens haar het allerbeste.

Je kunt ze natuurlijk niet allemaal over één kam scheren, maar ik denk dat het wishful thinking is dat ze je kunt veranderen. Ze doen toch waar ze zin in hebben.

Vier Handen Op Een Buik trok dinsdag 584.000 kijkers.