Ellemieke Vermolen wil terug op televisie

2 oktober 2012, door trendwerk

Ellemieke Vermolen zou het best leuk vinden om haar televisiecarrière nieuw leven in te blazen. Ze wacht op een goed programma. Dat vertelt de presentatrice aan weekblad Story. Vermolen ging in de zomer van 2011 op eigen initiatief weg bij SBS 6, omdat ze haar werk niet langer kon combineren met haar gezinsleven in België. Nu wil ze weer op tv. “Ik zou dat heel leuk vinden. Men is ook wel bezig om programma’s voor mij te bedenken, maar ik wil pas iets doen als het echt bij me past“, zegt ze.

Toch lijkt die ambitie niet helemaal aan te sluiten bij haar andere ambitie. “Ik zou nog heel graag een derde kindje willen. We hebben nu twee jongens en een meisje lijkt me zó leuk. Dan is ons gezin echt compleet.”

Nu is Vermolen vooral druk met een webshop. “Een webshop is goed vanuit huis te doen. Ik woon in Knokke en rijd nog steeds veel kilometers, maar ik kan ook veel vanuit België doen.

Ze denkt dat er ruimte is om er iets naast doen. “Ik hoef minder thuis te zijn dan voorheen. Sinds kort gaat mijn oudste naar school.”