Echt Meisje Britt verwacht niets van single

29 juni 2011, door trendwerk

(Novum) – Britt Dekker heeft geen idee wat ze van haar eerste single moet verwachten. De winnares van Echte Meisjes in de Jungle liet haar nummer F*cking Vet vrijdag voor het eerst horen. "Ik heb geen verwachting", vertelt Britt voor de camera van Novum Nieuws. "Ik ben geen zanger, als het mislukt ga ik niet in een hoekje zitten huilen."

De blondine zou het echter 'wel lachen' vinden als haar single aanslaat. "Als mensen het echt gaan luisteren, weet ik niet wat me overkomt." Britt heeft ook geen idee wat er gaat gebeuren als haar debuut, een cover van de zomerhit Loca People van Sak Noel, wel een groot succes is. "Ik heb nog niet nagedacht over een tweede single. Ik weet helemaal niet hoe dat gaat met zangers."

Hoewel de vergelijking met Britney Spears voor de hand ligt, durft Britt zich helemaal niet te vergelijken met de popprinses. "Dat is veel te hoog gegrepen", zegt de 18-jarige over Spears. "Daar wil ik mezelf niet mee vergelijken."

Niet Britney, maar Bassie en Adriaan waren Britts jeugdhelden. "Die hadden ook zulke leuke danspasjes", herinnert de blondine zich. Hoe de stapjes gingen, weet Britt echter niet meer. "Ik kan ze niet meer nadoen. Mijn sterrenbeeld is Vis, dus ik heb een beetje een vissengeheugen. Ik kan dingen niet zo lang onthouden."