Echt Meisje Britt Dekker lanceert kledinglijn

8 juli 2011, door trendwerk

(Novum) – Britt Dekker plukt de vruchten van haar overwinning in Echte Meisjes in de Jungle. Na een single en een videoclip verschijnt nu ook een T-shirtlijn van de blondine. Op de shirtjes staan bekende uitspraken van Britt. Dat maakte haar management donderdag bekend.

"Ik kreeg zo veel vragen via Twitter van mensen die mijn clip hebben gezien en die graag een T-shirt wilden hebben met F*cking Vet erop", vertelt Britt. Haar eerste single, F*cking Vet, verscheen vorige maand en leverde de 18-jarige een bescheiden hitje op.

"Nu zijn ze dus te koop via internet", gaat Britt verder over haar shirtjes. "Ook zijn er nog meer uitspraken verkrijgbaar zoals 'Do you know the way to the plee' en 'Van mij word je niet slimmer hoor'. Echt cool."

Britt dankt haar bekendheid aan de RTL-programma's Take Me Out en Echte Meisjes in de Jungle, waarin ze opviel dankzij haar vaak niet al te snuggere uitspraken. Zo had de blondine, die dit jaar haar havodiploma haalde, het over 'twee buiken op één hand' en de vraag 'Is het vlees al rijp?' Ook noemde ze Nelson Mandela een bekende Surinamer.

De T-shirts van Britt worden ontworpen door het bedrijf dat ook verantwoordelijk is voor de kledinglijn van Gerard Joling. De shirtjes zijn vanaf donderdag te koop.