Dries Roelvink blijft vertrouwen houden in Toppers

26 april 2011, door trendwerk

(Novum) – Dries Roelvink gelooft nog steeds dat er een plaatsje voor hem is weggelegd bij de Toppers. De 52-jarige volkszanger werd zaterdag niet als weekwinnaar gekozen in de online zoektocht naar een vijfde Topper, maar doet deze week een nieuwe poging.

Dries heeft een aantal ludieke internetclipjes opgenomen, waarin hij in de huid kruipt van alle afzonderlijke leden van de Toppers. Vrijdagavond zette hij een video online waarin hij als Gordon is te zien. "Die clip staat nu al een paar dagen bovenaan", vertelt de zanger aan Novum Nieuws. "Ik ben er nog geen seconde vanaf geweest."

"Het moet wel raar lopen als ik aanstaande vrijdag nog steeds op een sta en de Toppers zouden zeggen: we kiezen Dries niet. Want het publiek heeft dan duidelijk laten weten: Dries is weekwinnaar", zegt de zanger. "Ik ben er constant mee bezig. Ik kijk een paar keer per dag of ik nog steeds bovenaan sta."

Roelvink zou behoorlijk beteuterd zijn als de Toppers hem niet zouden selecteren. "Ik zou wel teleurgesteld zijn in mijn collega's", bekent hij. "Ik ken ze alle vier goed en René is een van mijn beste vrienden geweest."

De zanger heeft nog een extra clipje achter de hand, mocht het met zijn vertolking van Gordon niet lukken. "Daarin ben ik als alle Toppers te zien." Hij gaat het filmpje hoe dan ook online zetten, ook al wordt hij zaterdag tot weekwinnaar gekozen, waarmee hij een plaats in de finale zou bemachtigen. "Ik lanceer 'm sowieso. Het is echt een dure grap geweest."

Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Gordon zijn bezig met een online zoektocht naar een vijfde Topper. Geïnteresseerden kunnen via internet auditie doen en de winnaar mag eind mei met de mannen optreden in de Amsterdam Arena.