Dre Hazes en Peter Beense zingen bij huldiging

18 mei 2011, door trendwerk

(Novum) – Dré Hazes, Peter Beense en Danny Nicolai treden samen met The Voice of Holland-deelnemer Lenny Keylard op als Ajax kampioen wordt. Het programma van een eventuele huldiging is zondagmiddag bekendgemaakt.

Hazes, Beense, Nicolai en Keylard klimmen vanaf 18.00 uur op het podium, meldt de Amsterdamse zender AT5. De Ajax-spelers worden een uurtje later verwacht op het Museumplein, tussen de optredens door is er een liveverbinding met de spelersbus. Onder anderen burgemeester Eberhard van der Laan zal de voetballers toespreken als ze voor de dertigste keer landskampioen worden.

Na de huldiging worden verschillende spelers in het zonnetje gezet, de prijzen voor Ajax Talent van het Jaar en Ajacied van het Jaar worden uitgereikt.

Ajax neemt het zondagmiddag op tegen FC Twente. In de strijd om de landstitel heeft FC Twente genoeg aan een gelijkspel. Vorig jaar werd de club landskampioen, ook toen was Ajax de tegenstander. De ploeg uit Enschede won vorige week de KNVB Beker door Ajax met 3-2 te verslaan.