Dochtertje Lange Frans dinsdag geboren

29 september 2011, door trendwerk

(Novum) – Het dochtertje van Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle is dinsdagmiddag ter wereld gekomen. Danie Damara Maria Frederiks zag om 14.00 uur het levenslicht, twittert een trotse Daniëlle. De rapper en zijn vrouw, die al een zoon hebben, wisten al dat ze een dochter zouden krijgen.

Daniëlle werd maandagavond opgenomen in het ziekenhuis omdat ze een hoge bloeddruk had. Die was al snel weer onder controle, maar Daniëlle sliep vannacht toch in het ziekenhuis. "Nadeel van het ziekenhuis is dat je er altijd zo slecht slaapt, al die lampjes die blijven branden en die droge lucht. Ik mis m'n eigen bed", deed Daniëlle dinsdagochtend haar beklag.

Danie kwam dinsdagmiddag na een zwangerschap van 37 weken ter wereld. Het meisje woog 3025 gram. "Willem is een grote broer", twitterde Daniëlle. Willem, het eerste kind van Frans en Daniëlle, kwam in augustus 2008 ter wereld. De rapper is blij met alle steunbetuigingen. "Bedankt allemaal", twittert Frans dinsdagmiddag. "Moeder en dochter maken het goed."