Do denkt dat hypnoseshow ‘hoge ogen gaat gooien

25 september 2012, door trendwerk

Zangeres Do verwacht dat haar eerste tv-show Van Je Vrienden Moet Je ‘t Hebben hoge ogen gaat gooien op SBS 6. Dat vertelt ze in De Telegraaf. Do heeft hoge verwachtingen. “Het is hartstikke spannend, maar ik denk dat de show genoeg in zich heeft om hoge ogen te gooien. Hoewel ik natuurlijk nieuw ben op de presentatiestoel, geloof ik wel dat ik met hier en daar een plaagstootje, een gezonde dosis menselijkheid én een goede chemie met de anderen op de goede plek zit.”

In de show wordt Do omringd door teamcaptains Rick en Ron Brandsteder. “Die twee hebben een vracht aan kennis waarin ze mij laten delen. Daarbij word ik gecoacht door Inge Ipenburg, die vroeger Martine Hafkamp in GTST speelde. Klopt, zowel zakelijk als privé gaat het geweldig.”

Bekende Nederlanders als Leontien van Moorsel worden in de show onder hypnose gebracht, waarna een team van collega’s moet raden wat ze onder hypnose doet in bepaalde situaties. “Ik heb ontzettend gelachen toen ik de opnames zag“, zegt Do.

Maar ik vind de deelnemers ook heel dapper. Ze zijn immers niet zichzelf en dat zij zich toch daaraan durven over te geven, wint mijn bewondering.”

De hypnoseshow begint op zaterdag 13 oktober op SBS 6.