Dirk Zeelenberg erg blij met kijkcijfers SBS 6-show

21 september 2015, door Otto de Vries

Dirk Zeelenberg vindt het fantastisch dat Thuis Op Zondag zo goed is begonnen. Dat heeft hij vanmorgen gezegd op 100% NL. Thuis Op Zondag scoorde zondag in de namiddag en vooravond 442.000 kijkers en 14 procent marktaandeel op SBS 6. Alleen NPO 1 werd op sommige momenten beter bekeken. “Dat is fantastisch. Dat was echt heel erg goed nieuws toen we het hoorden. Het is onwijs fijn, zeker omdat het ook nog best mooi weer was op dat tijdstip. We zijn er dus heel blij mee.”

Toch zeggen de kijkcijfers van een eerste aflevering nog vrij weinig, weet ook Zeelenberg. “Het gaat om de tweede, hè. De tweede is hartstikke belangrijk. We zijn er nog lang niet. Nu gaat het echte werk pas beginnen. Maar de kop is eraf.

Inhoudelijk is Zeelenberg dik tevreden. “Er zijn natuurlijk absoluut dingetjes die beter kunnen, maar het ging in elk geval wel een beetje zoals we hadden bedoeld.

Het was een spannende zondag, maar ik vond het erg leuk en het ging goed met Kim-Lian. We waren onze zenuwen behoorlijk de baas.

Thuis Op Zondag springt in het gat dat Carlo & Irene: Life 4 You heeft achtergelaten.