Dennis en Valerio zien droom uitkomen bij BNN

17 november 2011, door trendwerk

Dennis Storm en Valerio Zeno gaan voor BNN de wetenschappelijke tv-show Proefkonijnen presenteren. Het programma krijgt een prominente plek in de programmering van Nederland 3. Dat heeft de omroep laten weten. Het is voor Dennis en Valerio een droom die uitkomt. “Dit is echt het allerleukste dat ik ooit heb gedaan. Samen met mijn vriend Dennis filmpjes maken op locatie en een grote show presenteren in de studio. Dit is waar ik als jongetje al van droomde“, aldus Valerio.
Storm is het er mee eens. “M’n cowboy Valerio en ik hebben twee jaar gestreden om Proefkonijnen te mogen maken. En eindelijk is het zover! Het is natuurlijk afwachten wat het publiek er van vindt, maar wij zitten met ons hoofd al in het volgende seizoen, samen met onze bunnies, het geweldige panel en die prachtige studio.”

In Proefkonijnen stellen Dennis en Valerio hun lichaam ter beschikking aan de wetenschap, doen ze experimenten in de studio en leiden ze de gesprekken met een panel van wijze mannen. Achter de desk zitten professor Bas Haring, natuurkundige Lieven Scheire en cabaretier Joep van Deudekom.

De eerste aflevering is op dinsdag 14 december om 21.40 uur op Nederland 3.