Dennie en Imca terug op de radar dankzij Ali B-show

24 december 2012, door trendwerk

Dennie Christian en Imca Marina staan weer volop in de belangstelling sinds ze hebben meegedaan aan de tv-show Ali B Op Volle Toeren van Ali B. Dat vertellen de twee in Avrobode. Marina heeft zelfs een nieuwe doelgroep aangeboord. “Na de uitzending kwamen jonge mensen naar me toe om te zeggen hoe geweldig ze me vonden. Hoewel ik altijd ben blijven zingen. heb ik het een tijd lang op een laag pitje gezet. Door Ali B Op Volle Toeren heb ik het weer opgepakt“, vertelt ze.

De zangeres kan weer lekker bijschnabbelen. “Ik word vaker geboekt voor optredens en kom op plekken waar ik jarenlang niet ben geweest. Ik treed zelfs op in discotheken.”

Christian merkt hetzelfde. “De uitzending heeft mijn populariteit wel een push gegeven, ja. Normaal gesproken leeft de schlagermuziek van familiepubliek, maar nu zie ik steeds vaker grote groepen jongeren bij mijn optredens.

Ik zat pas geleden in een hotel in Apeldoorn. Een Marokkaanse jongen kwam mij m’n kippensoep brengen. Hij keek me aan en stamelde: ‘U bent toch Dennie Christian van Ali B op volle toeren?’ Hij liet bijna de soep vallen, zo verschrikt was hij haha.”

Ik zou het leuk vinden om weer met Ali B en te werken. Ik heb nog genoeg liedjes liggen.