Deelname Fort Boyard heftige ervaring voor Hind

7 september 2011, door trendwerk

(Novum) – Hind vond haar deelname aan Fort Boyard 'supercool', maar tegelijkertijd ook heftig. In het AVRO-programma proberen teams bestaande uit BN'ers zoveel mogelijk sleutels te verzamelen door loodzware opdrachten uit te voeren.

"Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik was al onder de indruk van het Fort op zich, maar de spellen gingen best wel ver", zegt ze voor de camera van Novum Nieuws. "Ik had wel het één en ander gezien op internet, maar ik had niet gedacht dat ik zulk soort opdrachten zou moeten doen."

Ook Hugo Metsers Jr. nam deel aan Fort Boyard, dat hem fors met de neus op de feiten drukte. "Dat was een harde dobber, hoor. Ik wist niet dat ik zo'n slechte conditie had", geeft hij toe. "Soms moest ik ook wel competeren met gasten die vijftien jaar jonger zijn en dat doet wel pijn."

De grote vraag is waarom de BN'ers toch massaal meededen aan het programma, met zulke akelige opdrachten en zonder grote geldprijs in het vooruitzicht. "Toch die idiotie van het kleine kind in je dat weer naar boven komt", zegt Metsers. "Net zoals je vroeger toch die sportdag wilde winnen."

Hind en Metsers gaan volgende maand samen het theater in. De twee hebben de handen ineengeslagen voor de nieuwe theatertoer van de zangeres. Hind trekt tot december door het land met de show Hind Crosspop, die wordt geregisseerd door Metsers.