Daphne Bunskoek is sterinterviewer

13 oktober 2011, door trendwerk

Daphne Bunskoek heeft zich op televisie ontpopt tot een zeer goed interviewer. Die mening is Willem Pekelder, tv-recensent voor Trouw, toegedaan. De presentatrice van omroep NTR is momenteel te zien in de historische serie De Slavernij en in het interviewprogramma Gesprek op 2. “Er gloort een nieuwe interview-ster aan het Hilversumse firmament. Na het floppen van De tafel van 5 op Net5 verkeerde ze twee jaar in de luwte, maar nu is ze terug. En hoe!“, schrijft de journalist in het dagblad.
Pekelder heeft afgelopen week met bewondering naar Gesprek op 2 gekeken. “Ze doorstond met glans een moeilijk onderhoud met neurobiologe Lone Frank. Moeilijk in dubbele zin. Het onderwerp: genetica, de taal: Engels.”

Hij vindt het geen misstap dat Bunskoek zich na het luchtige RTL Boulevard nu op zwaardere programma’s richt. “Dat verraadt een grote ambitie. Maar ze doet het ontspannen, intelligent en zonder scoringsdrift. En, ze is erkend door Sonja Barend. Zaterdag mocht ze met andere neusjes van de zalm op audiëntie bij de talkshowqueen.”