Coen en Sander foppen luisteraar van Q-music

26 augustus 2015, door Otto de Vries

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben dinsdagmiddag op Radio 538 een luisteraar van Q-music in de maling genomen. Dat was te horen op de commerciële zender. De luisteraar dacht Het Geluid van Q-music geraden te hebben, maar stuurde het antwoord naar Radio 538. Swijnenberg ging er in zijn radioshow mee aan de haal. “Er zijn meer radiostations met spelletjes. Er is een spelletje op een ander radiostation, iets met een geluid“, legde de radiopresentator uit.

De mevrouw moet zich vergist hebben, aldus Swijnenberg. “Het kan natuurlijk gebeuren dat je als luisteraar een beetje zapt tussen de radiostations door en hopelijk blijf je dan op Radio 538 hangen. Het kan dus zomaar gebeuren dat er per ongeluk een sms’je voor een ander radiostation in ónze sms-box terechtkomt.”

Het radioduo besloot de mevrouw op te bellen. “Het is het geluid van het aftrekken van een harsdingetje van de bovenlip“, probeerde ze.

Lantinga riep vervolgens dat ze het goede geluid had geraden. “Dat meen je niet!“, riep ze uit. En Lantinga: “Dat menen we inderdaad niet. Je hebt naar het verkeerde radiostation ge-sms’t. Dit is Radio 538.”

De mevrouw: “O, wat stom dat ik naar Radio 538 ge-sms’t. Wat achterlijk. Dat komt omdat ik naar twee zenders luister. Ik ga gelijk Q-music even een mailtje sturen.

Mediacourant